terwapiru

7.12.05

Outo uni

Lisää uniaiheista stooria, vaikka uniaan innostuneesti referoivat ihmiset ovatkin ehkä maailman rasittavimpia tapauksia. Ei siis kannata lukea eteenpäin.

Unessa olin saanut työtä. Työpaikkana oli entisen kotini varasto, joka täytyi maalata sisältäpäin vaaleanruskealla maalilla. Ennen maalaamista betonilattia ja seinät tuli pestä huolellisesti imurin ja rätin kera. Mikä mukavinta, niin isä ilmestyi yhtäkkiä lehtipuhaltimen kanssa paikalle helpottamaan imurointiurakkaa. Mikä oudointa, niin työnantajina olivat KT:n Hynynen ja lähikunnan rakennustarkastajaa etäisesti muistuttava silmälasipäinen äijä, jonka liikakilot olivat kerääntyneet pääasiassa vatsan seutuville. Mikä vittumaisinta, niin kaksikko joi aurinkotuoleissa taukoamatta olutta ja vahti, että homma hoidetaan asiallisesti. Mikä helpottavinta, niin lopulta heräsin paita tuskanhiestä märkänä ja tajusin kaiken olleen vain unta.

Tuossa olisi taas jollekin unipsykologille viikoksi pähkäiltävää, mitä alitajuntani yrittää epätoivoisesti viestittää. Tuskinpa yhtään mitään.