terwapiru

15.11.05

Pikku jäynä

Alla oleva uutinen pysäytti hetkeksi ajattelemaan. Nykymaailmassa ei näköjään riitä, että sammuneelle kaverille piirretään kirkkoveneen kuva poskeen tai ajellaan pää kaljuksi, vaan käyttöön on otettu järeämmät aseet. Syyt kiusanteolle voi hyvällä omatunnolla sysätä uhrin kontolle, sillä mitäs meni sammumaan kesken bileiden. Iltalehti kirjoittaa verkkosivuillaan:

"Isä löysi 21-vuotiaan poikansa kuolleena täydellisen sekasotkun keskeltä pojan asunnosta Korpilahdella myöhään torstai-iltana.

Iltalehden tietojen mukaan nuori mies kuoli pikkukunnan nuorten keskuudessa tyypillisen "bilejäynän" päätteeksi.

- Ensimmäisenä sammuneelle on tapana tehdä erilaista kiusaa - tavallaan häpäistä hänet, nimettömänä pysyvä paikkakuntalainen kertoo.

Kaverukset muun muassa täyttivät sokerilla ja suolalla sammuneen hengitysteitä ja intiimialueita. He riisuivat hänet ja sotkivat asunnon huonoon kuntoon."

Mitähän seuraavaksi? Kun tappaminen ei enää riitä, niin uhri todennäköisesti myös paloitellaan ja upotetaan jätesäkkeihin pakattuna lähimpään vesistöön. Ups, mutta tuon kohtalonhan koki paljon julkisuutta saanut Heinon pariskunta jo jokunen vuosi sitten. Tyyli on siis auttamatta vanhentunut - nyt vaaditaan jo jotain paljon radikaalimpaa, jotta edes uutiskynnys ylittyisi.